Välkommen in! Mån–Lör: 09 – 18

”Varför känns det som att alla bilverkstäder i Sverige är värdelösa?” skriver Peder i en krönika på mestmotor.se

Peder berör något som så många bilägare upplever i kontakt med bilverkstäder. Han ger exempel på Tesla ägare som får vänta extremt länge för bilreparation och på hans vän med Peugot som inte får sin motorlampa felsökt förrän en vecka senare. På en annan verkstad får han svaret att han behöver vänta i sex veckor för en felsökning. En felsökning som i många fall inte tar mer än tio minuter. Extremt långa väntetider i situationer man verkligen inte vill vänta! För hur beroende är man inte av sin bil idag? Vem kan med bekvämlighet stå utan bil i flera veckor i väntan på en undersökning på en bilverkstad? Det kostar både tid och pengar att vara utan bil. När lampor lyste upp på instrumentbrädan hos Peder så fick han betala tio tusen kronor för att få dom släckta. Det är beklagligt! Fantasipriser och långa väntetider präglar branschen.

”Att inte kunna erbjuda en felsökning som tar fem minuter förrän om sex veckor är i mina ögon helt bedrövligt”

Peder Karlsson, krönika på mestmotor.se

På Akutverkstaden förstår vi frustrationen och har tagit rätt steg för att lösa situationen med långa väntetider på bilverkstäder!

Akutverkstaden har med hjälp av smarta avtal med leverantörer lyckats optimera bil-reperationsprocessen så att du som kund slipper långa väntetider för att få din bil felsökt och reparerad. Våra samarbetspartners levererar reservdelar till oss tre gånger dagligen, på morgonen, vid lunch och på eftermiddagen. Samtidigt har vi fyra fordonslyftar och mekaniker som välkomnar dig drop in varje dag i veckan.

På en typisk dag brukar kunden komma in på receptionen, förklara vad som är fel och få sin bil felsökt och reparerad i samma stund. Behöver reservdelar beställas så levereras de av underleverantör inom ett par timmar och är man ute i god tid får man bilen reparerad och klar samma dag som man kommer in med den. Har vi mycket att göra händer det att man får lämna in bilen över natten eller får komma tillbaka nästa dag för reparation. Alltid till rimligt pris. Inga längre väntetider och nej till fantasipriser.